Cap de setmana cultural.

1.- SIGUE SIGUE SPUTNIK.

sigue-sigue-sputnik

Quien me lo iba a decir, fue el primer casette de música que me compré “Flaunt it”. Lo hice en Andorra en 1986, en mi primer viaje a Andorra con mis padres y con mi medio brazo, o mejor dicho con el brazo entero aunque fracturado.

Y es que Spektra lleva anunciando durante toda la semana, el concierto de Sigue Sigue Sputnik para el próximo Sábado 11 de Abril a las 23h en Spook Factory. Y no es para menos, para mi generación este grupo supuso un revulsivo musical, una rotura de tendencias y extravagancia, fue el primer grupo en introducir efectos especiales, hace ya 30 años de eso, xD como pasa el tiempo.

Y es que los escucho ahora y los efectos especiales siguen resultando atractivos. Al parecer, el grupo se dedicaba al diseño de ropa, antes de grabar aquel disco que rompió en Inglaterra todas las listas musicales. Y lo siguen haciendo http://www.sputnik2.com/sputnik2.com/Home.html.

Se identifican con estilo propio, con influencia de muchos estilos musicales, sus ropajes y crestas incitan a pensar en un grupo punk, pero su música no se acerca a este género musical.

Su música pegadiza y tecnológica fue sonada en las discos de entonces, y ahora a mis 40’s y a sus 50’s, tengo la posibilidad de verlos en directo en Valencia, y vosotros también claro.

http://heyevent.com/event/1619771214918767/directo-sigue-sigue-sputnik-electronic-gore-gore-gays-djs-rafa-pastor-spook-paco-hulk-spit-frank-coliseum

 

 2.- PLATJA DE LA MALVA-ROSA
Festival de Vent “Ciutat de València” / Festival de Catxirulos

  • VALENCIA
Festival de Vent

Data: 11 i 12 d’abril del 2015.
Horari: de 10:30 a 18:00 hores.
Lloc: platja Malva-rosa.

Exhibicions dels millors pilots espanyols i l’espectacularitat de les catxirulos gegants, així com la possibilitat de visitar l’interior del Festival de Vent, acompanyat per guies experts que explicaren curiositats del Festival des de la mateixa zona de vol.
A més:
– Actuació de l’equip acrobàtic francés de 10 components.
– Els millors pilots d’Europa en la modalitat Free-Style.
– Taller de catxirulos brasileres de combat realitzada per Hilson i amb les quals es realitzaren diferents combats d’exhibició.
– Els més menuts tornaran a disfrutar del concurs d’empinar el catxirulo tradicional valencià.

 

3.- MUSEOS Y MONUMENTOS MUNICIPALES

L’Almudín, a causa de l’afluència de públic per l’exposició “Els Camins del Grial”, obri de forma excepcional tots els dilluns.

LA LLOTJA I ALTRES MUSEUS MUNICIPALS OBRIN DILLUNS QUE VE, DIA DE LA FESTIVITAT DE SANT VICENT FERRER.

La Llotja, el Museu de la Ciutat, el Centre Arqueològic de l’Almoina, les Torres de Serrans i les de Quart, i el Museu de Ciències Naturals obriran les seues portes el dia de la festivitat de Sant Vicent Ferrer, com qualsevol altre dilluns, des de les 9.30 fins a les 19.00 hores. I l’Almudín, que a causa de l’afluència de públic per l’exposició “Els camins del Grial” obri de forma excepcional tots els dilluns, també romandrà obert al matí, des de les 9.30 fins a les 14.00 hores, i a la vesprada, des de les 15.00 fins a les 19.00 hores.

A més, cal recordar que fins al pròxim mes de juny els museus i monuments de la ciutat de València oferixen visites guiades gratuïtes a través de l’empresa que gestiona la didàctica amb l’objectiu la promocionar el patrimoni històric, artístic i cultural de tots els valencians. Esta iniciativa, tal com ha recordat la regidora de Cultura, María Irene Beneyto, “se suma a la iniciativa que es realitza des del mes de març, amb l’entrada gratuïta als museus i monuments”.

Estes visites guiades gratuïtes es realitzen cada diumenge i durant el mes d’abril també entre setmana. Els passes, d’una hora de duració, es duen a terme a les 12.00 hores i tenen capacitat per a grups d’entre 25 i 40 persones segons l’aforament de cada museu. El 13 d’abril també hi haurà visita guiada en el Museu de la Ciutat, l’Almoina i la Cripta de Sant Vicent.

Els altres museus i monuments que oferixen al públic estes visites guiades gratuïtes són: el Museu de Ciències Naturals, la Casa Museu Benlliure, la Casa Museu Blasco Ibáñez, el Museu de la Ciutat, el Museu d’Història, el Palau de Cervelló, l’Almoina, la Cripta de Sant Vicent i el Museu Històric Municipal.

Es poden consultar les dates en l’enllace següent: http://www.museosymonumentosvalencia.com/que-hacemos-hoy/.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s